Believe in tomorrow. Explore today.

VILKÅR: PARKDRESS-AVTALEN FOR FUS BARNEHAGENE

1. Generelle betingelser

Vi i Bergans brenner for at folk skal være ute, nyte naturen og ha gode naturopplevelser. Vi jobber hardt for å bevare naturen, både for dagens og fremtidens turglade generasjoner. Bergans utvikler produkter med høy kvalitet med stadig mer bærekraftige materialer som er designet for å leve et langt og aktivt liv. Vi ønsker at produktene våre brukes ofte, slik at nytteverdien blir stor, og at fotavtrykket på miljøet blir desto mindre. Derfor mener vi at delemodeller er en mer bærekraftig løsning.

Bergans tester ut et samarbeid med FUS barnehagene AS. I den forbindelse inngås det en avtale om et pilotprosjekt med to barnehager. Det er Engesvea FUS Barnehage AS og Rishagen FUS Barnehage AS som du bekrefter ved å godkjenne disse vilkårene at du har barn i på bestillingstidspunktet. Pilot-perioden går fra august 2021 til april 2022 med mulighet for forlengelse.

Abonnementet gjelder leie av Bergans parkdress, definert som «produktet» for høst/vinter 2021-2022. FUS barnehagene AS blir i dette tilfellet definert som Partner og du som kunde blir definert som Abonnent.

Eiendomsrett.

Produkt som ikke blir returnert i henhold til avtalt periode av abonnent, vil bli ansett som tyveri, og produktet må erstattes i sin helhet. Produkt/ene abonnent leier er eid av Bergans Retail AS.

Levering, frakt og retur.

Det er gratis frakt på første utsendelse som blir sendt direkte til barnehagen abonnenten har barn i. Dersom abonnenten ønsker å bytte størrelse underveis i perioden, må abonnenten bestille og betale retur ved å kontakte utleie@bergans.no. Ved retur i sesongskifte (mars/april 2022) skal dressene samles inn av barnehagen som sendes i en hel forsendelse. Produkt som ikke er levert inn til barnehage innen gitt dato, må ettersendes av abonnent direkte til Bergans. Da mister abonnent fri frakt, og må betale frakt selv via helt hjem. FUS barnehagene er ikke ansvarlig for produkt som ikke er levert i tide. Abonnent vil få dato for innlevering i god tid før innsending og plikter å vaske produktet før det sendes i retur.


2. Abonnement

Leieavtale.

Abonnementet løper fra partner mottar produktet abonnentene har bestilt til produktet er sendt i retur til Bergans. Abonnementet blir tegnet av myndig person som kan betale for leien av produktet. Det er abonnent som er ansvarlig for betaling, mens partner er ansvarlig for å dele ut riktig dress til riktig abonnent. Samt samle alle dresser ved retur og sende tilbake til avtalt adresse og tid.

Betalinger.

Betalinger skjer løpende hver måned via Klarna, som abonnent må godkjenne via e-post. (OBS: Bergans tar seg retten til å endre betalingsmåte i løpet av avtalen, Bergans er da pliktet til å informere abonnenten og partner.) Klarna-faktura sendes ut samme dag som produktet blir sendt fra lageret til abonnent. Abonnent har 14 dager betalingsfrist. Påfølgende faktura sendes hver 30.dag. Faktura avsluttes når dressene er sendt i retur fra partner. Abonnementet for pilotavtalen koster 129,- i mnd. + 59 kr i frakt ved bytte. (veil: 149,- i mnd).

Bindingstid.

Parkdress-avtalen er et løpende abonnement og det er tre måneder bindingstid etter første mnd. med betaling. Alle abonnenter må bestille dress innen 15.09.21 for høst/vinter 21/22. Bestillingen ankommer Barnehagen i en forsendelse i slutten av oktober. Dersom abonnent ikke betaler for parkdress-avtalen, vil innbetalingsprosedyrer bli igangsatt etter lovverket.

Avbestilling.

Abonnenten kan si opp abonnementet med 1 mnd. oppsigelsestid etter tredje mnd. med betaling.

Angrefrist.

Det er 14 dagers angrefrist på abonnementet fra mottagelse av første produkt. Om man velger å benytte angrefrist skal ikke produktet ha blitt tatt i bruk.

Pilot.

Parkdress-avtalen er under pilot-stadiet, som vil si at dette er en tjeneste vi tester. Bergans har muligheten til å stoppe abonnementet ved sesong-skiftet. Sesong-skiftet er periodene hvor man bytter fra vårdress til vinterdress eller motsatt.


3. Garanti

Garanti.

Et abonnement som vokser med barnet ditt! Vi garanterer at abonnent til enhver tid har et fungerende produkt som passer barnet. Det vil si, at dersom barnet vokser ut av produktet kan abonnent bytte til en større størrelse. Dette gjelder til og med størrelse 128. På grunn av at vi til enhver tid ønsker å ha flest mulig dresser i omløp for å utnytte ressursene best er det ikke alltid tilgang på flere farger. Merk at det kommer et retur-tillegg ved bytte av dress på kr 59,-. Dersom produktet påføres mindre skader ved normal bruk/slitasje reparerer vi produktet og sørger for at abonnent får et fungerende produkt i stedet, eller sender ut et erstatningsprodukt i mellomtiden. Dersom skaden kan fikses ved å sende ut en ny del, (for eksempel ved ødelagt fotstropp,) vil delen bli sendt ut dersom det er mulig.

Garantien dekker ikke.

Omfattende skader og skader som er et resultat av veldig uforsiktig bruk, (for eksempel kuttskader fra kniv eller saks, brannskader og maling) dekkes ikke av garantien. Det samme gjelder skader som oppstår utover vanlig bruk og slitasje.

Mistet eller skadet vare.

Abonnenten er ansvarlig for produktet i hele leieperioden. Mistet eller skadet produkt, utover normal bruk og slitasje, må erstattes. Her vil abonnenten betale erstatningspris, minus månedsleien abonnenten allerede har betalt for den aktuelle dressen. (Max opp til 1000,-.)


4. Bruk

Bruk.

Barn må få lov å leke som de pleier i produktet. Husk at produktet er leid og flere bruker denne leieavtalen til å lære barna om gjenbruk, ombruk og å ta vare på klærne våre best mulig.

Merking av dress.

Om abonnent ønsker å merke produktet med navn og nummer, må abonnent gjøre det med for eksempel et klistremerke innvendig, som det er mulig å fjerne etter endt leieperiode. Det skal ikke skrives direkte på produktet. Husk at noen skal bruke produktet etter dere.

Vask.

Følg vaskeanvisningen til produktet og vask kun når det er nødvendig av hensyn til miljøet. Vask produktet før det sendes i retur. Ikke klipp av vaskeanvisnings-lappen.

2. Diverse

Antall.

FUS Barnehagene AS har muligheten til å disponere 100 dresser totalt til 2 barnehager. Her gjelder første mann til mølla-prinsippet. Derfor er det ingen garanti for at abonnent får ønsket.

Innhold.

Bergans har muligheten til å sende ut undersøkelser til abonnentene 2 ganger i løpet av pilot-prosjektet.