Believe in tomorrow. Explore today.

Bergans Customer Club

Start by entering your e-mail and we will check if you are an existing member or not.

Les Personvernserklæringen vår her.

Kundeklubb

Vil du også motta rykende ferske kampanjer, nyttige artikler, nyheter og fristende konkurranser direkte i din innboks? Så meld deg inn i vår kundeklubb her.

Hva får du ut av det?
  • ""Personlig velkomsttilbud
  • ""Hver måned trekker vi ut en vinner til månedens produkt
  • ""I tillegg er du med i trekningen av utstyr for 10 000,- flere ganger i året
  • ""Du mottar våre nyheter og kampanjer som en av de første – direkte i din innboks
  • ""Dine kvitteringer fra kjøp i alle våre butikker samlet på min side

Parkdress-avtale

ET ABONNEMENT SOM VOKSER MED BARNET DITT:


Barn vokser raskt, og det er gjerne kostbart å investere i dyre uteklær for en kort periode. Samtidig ønsker man at barna skal ha gode klær som holder dem tørre og varme og som lar dem bevege seg fritt i god kvalitet. Å abonnere på uteklær kan være en løsning som mange kan ha glede av. Derfor tester vi ut en abonnementsløsning på parkdress. Abonnementet koster 149,- i måneden. (Les mer om betaling lengre ned på siden.)

Nå i starten har vi et litt begrenset antall parkdress-avtaler. Vi er for øyeblikket utleid. Ønsker du å sette deg på en interesse-liste kan du klikke på knappen nedenfor. Da kontakter vi deg om vi får flere dresser tilgjengelig for utleie. Har du spørsmål kan du kontakte kundesenter@bergans.no

Meld din interesse for parkdress-avtalen


lilletind

Vi leier ut vinterdressene Lilletind eller Ruffen. Dressen er varm og værbeskyttende 2-lags vinterdress som egner seg for masse vintermoro. Den er laget i vindtett, vanntett (vannsøyle: min. 10 000 mm) og pustende Bergans Element® Active-materiale og er vattert med varmeisolerende Bergans ArcticInsulation.


For vår og sommer leier vi ut parkdressen Lilletind. Les mer om Lilletind her. Lilletind Kids Coverall er laget av vanntett, vindtett og pustende 2-lags Bergans Element Active®-materiale (vannsøyle: min. 10.000 mm). Lekedressen har rikelig med refleksdetaljer og er forsterket på albuene, knærne, i baken og på innsiden av beina. Lilletind Kids Coverall passer utmerket til lek i barnehagen og på fritiden.


Slik fungerer abonnementet

Du bestiller en parkdress i ønsket størrelse og farge til ditt barn. Ved sesongskifte, eller når barnet har vokst ut av dressen, sender du dressen i retur og bytter til riktig størrelse og sesong for å fortsette abonnementet. På denne måten har du alltid en dress som passer barnet og årstiden. I mellomtiden reparerer, vasker og impregnerer vi dressen, før vi sender den ut til et nytt barn. Slik tilbyr vi en mer bærekraftig løsning.

Barna må få lov til å leke som de pleier i dressen. Det er viktig å huske på at produktet er leid og at mange bruker denne leieavtalen til å lære barna om gjenbruk, ombruk og å ta vare på klærne våre på best mulig måte.

Hva koster abonnementet?

Abonnementet koster for tiden 149 kr i måneden og er løpende til du velger å avslutte abonnementet og returnerer dressen. Bindingstiden er på minimum 4 måneder. Prisen inkluderer dress i riktig størrelse og frakt ved tilsending. Når du sender dressen i retur vil det komme et returtillegg på 59kr. Betaling skjer i klarna.


Les våre vilkår for abonnementstjenesten her!
Hvordan returnerer jeg produktet ved bytte eller avbestilling?

Når det er tid for sesongskifte eller du trenger å bytte til en større størrelse må du fylle ut skjemaet ved å klikke på knappen under. Ønsker du å avslutte abonnementet må du bestille retur til dressen din. Vi tester ut returer med «Helt Hjem». Dersom du har henting tilgjengelig på din adresse, vil returen bli hentet samme natt som du bestiller, mellom 23.00 og 07.00. Klikk på knappen nedenfor for å bestille retur. Minner om at dressen må vaskes før retur.


Bytt størrelse
Bestill retur til den brukte dressen
Klikk her for å avslutte parkdress-avtalen
Hvorfor leie fremfor å eie?

Vi i Bergans brenner for at store og små skal være ute, nyte naturen og ha gode naturopplevelser – året rundt. Derfor jobber vi hardt for å bevare naturen, både for dagens og fremtidens turglade generasjoner.

Jo lenger et produkt er i bruk, desto mindre belastning har det på miljøet (og jo stoltere blir vi av produktet!). Derfor ønsker vi å samarbeide med kundene våre om å gjøre levetiden til produktene så lang som mulig. Vi tilbyr tjenester som reparasjon, innsamling og bruktsalg, redesign, utleie – og nå abonnement – for å legge til rette for at kundene våre kan ta flere bærekraftige valg i hverdagen. Velkommen til fremtidens sirkulære forbruk!

Les mer om vårt arbeid med bærekraft her!


Slik tar du best mulig vare på Lilletind parkdress

Vask

Vask dressen så sjeldent som mulig av hensyn til miljøet. I de fleste tilfeller holder det å skylle av dressen eller legge den i kaldt vann i 30 min for å få av skitt og flekker. Da trenger du kanskje ikke vaske i maskin hver gang.

Lukk glidelåser

Lukk alle glidelåser og vreng plagget før du legger det i vaskemaskinen.

Kaldt vann

Bruk normal dosering vaskemiddel (aldri bruk skyllemiddel). Har plagget partier som er mer skitne enn andre, eller du har flekker på dressen - prøv først å legge dressen i kaldt vann før vask, for å løse ut flekkene. Dersom dette ikke fungerer kan du bruke flekkfjerner iht. bruksanvisning. Vask plagget på 30 grader.

Drypptørke

Plagget skal aldri vris – kun drypptørkes.


Ved normalbruk kan det selvsagt oppstå små skader på dressen. Vi reparerer dressen i vår egen systue. Skulle uhellet være ute og du trenger å reparere dressen kontakt oss på kundesenter@bergans.no. Skriv Reparasjon parkdress-avtale i emnefeltet.

Har du andre spørsmål vedrørende vår abonnementstjeneste på parkdress? Kontakt kundesenter@bergans.no

Powered by Jetshop