Bergans of Norway
Please sign our petition

Bergans Customer Club

Start by entering your e-mail and we will check if you are an existing member or not.Kundeklubb

Vil du også motta rykende ferske kampanjer, nyttige artikler, nyheter og fristende konkurranser direkte i din innboks? Så meld deg inn i vår kundeklubb her.

Hva får du ut av det?
  • ""Personlig velkomsttilbud
  • ""Hver måned trekker vi ut en vinner til månedens produkt
  • ""I tillegg er du med i trekningen av utstyr for 10 000,- flere ganger i året
  • ""Du mottar våre nyheter og kampanjer som en av de første – direkte i din innboks
  • ""Dine kvitteringer fra kjøp i alle våre butikker samlet på min side
  • Home
  • Parkdress-avtale

Parkdress-avtale

ET ABONNEMENT SOM VOKSER MED BARNET DITT


Barn vokser raskt, og det er gjerne kostbart å investere i dyre uteklær for en kort periode. Samtidig ønsker man at barna skal ha gode klær som holder dem tørre og varme, og lar som dem bevege seg fritt i god kvalitet. Å abonnere på uteklær kan være en løsning som mange kan ha glede av. Derfor tester vi ut en abonnementsløsning på parkdress. Du kan allerede sikre deg vårdressen ved å reservere den allerede nå. Reservasjonen er ikke bindende.

Reserver vårdress nå!
Slik fungerer abonnementet

Du bestiller en parkdress i ønsket størrelse og farge til ditt barn. Vi sender en ordrebekreftelse når dressen er på vei hjem til deg. Ved sesongskifte, eller når barnet har vokst ut av dressen, sender du dresser i retur og bytter til riktig størrelse og sesong for å fortsette abonnementet. På denne måten har du alltid en dress som passer barnet og årstiden. I mellomtiden reparerer, vasker og impregnerer vi dressen, før vi sender den ut til et nytt barn. Slik tilbyr vi en mer bærekraftig løsning.

Barna må få lov til å leke som de pleier i dressen. Det er viktig å huske på at produktet er leid og at mange bruker denne leieavtalen til å lære barna om gjenbruk, ombruk og å ta vare på klærne våre på best mulig måte.

Hva koster abonnementet?

Abonnementet koster for tiden 149 kr i måneden og er løpende til du velger å avslutte abonnementet og returnerer dressen. Det er ingen bindingstid. Prisen inkluderer dress i riktig størrelse og frakt. Når du sender dressen i retur vil det komme et returtillegg på 49kr. Du vil motta et betalingskrav i Vipps i starten av hver måned.Les våre vilkår for abonnementstjenesten her! (SKAPA SIDA. VAR FINNS INFORMATION?)

Vær først i køen på utleie for vårdress.

Klikk her og fyll ut stegene om du ønsker å reservere vårdress allerede nå. Vi vil kontakte deg i løpet av mars 2021 og du vil komme først i køen når vi skal sende ut vårdressene. Reservasjonen er ikke bindene.

Om vår og sommer leier vi ut parkdressen Lilletind. Les mer om Lilletind her.


Ønsker du å leie vinterdress?

Vi har fortsatt et lite utvalgt av vinterdresser tilgjengelig for utleie. Kontakt utleie@bergans.no dersom du allerede nå ønsker å leie Ruffen vinterdress.

Hvorfor leie fremfor å eie?

Vi i Bergans brenner for at store og små skal være ute, nyte naturen og ha gode naturopplevelser – året rundt. Derfor jobber vi hardt for å bevare naturen, både for dagens og fremtidens turglade generasjoner.

Jo lenger et produkt er i bruk, desto mindre belastning har det på miljøet (og jo stoltere blir vi av produktet!). Derfor ønsker vi å samarbeide med kundene våre om å gjøre levetiden til produktene så lang som mulig. Vi tilbyr tjenester som reparasjon, innsamling og bruktsalg, redesign, utleie – og nå abonnement – for å legge til rette for at kundene våre kan ta flere bærekraftige valg i hverdagen. Velkommen til fremtidens sirkulære forbruk!

Les mer om vårt arbeid med bærekraft her!Hvordan returnerer jeg produktet ved bytte eller avbestilling?

Når det er tid for sesongskifte, eller du ønsker å avslutte abonnementet, må du bestille retur til dressen din. Vi tester ut returer med «Helt Hjem». Dersom du har henting tilgjengelig på din adresse, vil returen bli hentet samme natt som du bestiller, mellom 23.00 og 07.00.


Klikk her for å returnere din dress

Slik tar du best mulig vare på Lilletind parkdress

Vask

Vask dressen så sjeldent som mulig av hensyn til miljøet. I de fleste tilfeller holder det å skylle av dressen eller legge den i kaldt vann i 30 min for å få av skitt og flekker. Da trenger du kanskje ikke vaske i maskin hver gang.

Lukk glidelåser

Lukk alle glidelåser og vreng plagget før du legger det i vaskemaskinen.

Kaldt vann

Bruk normal dosering vaskemiddel (aldri bruk skyllemiddel). Har plagget partier som er mer skitne enn andre, eller du har flekker på dressen - prøv først å legge dressen i kaldt vann før vask, for å løse ut flekkene. Dersom dette ikke fungerer kan du bruke flekkfjerner iht. bruksanvisning. Vask plagget på 30 grader.

Drypptørke

Plagget skal aldri vris – kun drypptørkes.Ved normalbruk kan det selvsagt oppstå små skader på dressen. Vi reparerer dressen i gratis i vår egen systue. Skulle uhellet være ute og du trenger å reparere dressen kontakt oss på utleie@bergans.no for informasjon om hvor du skal sende dressen.

Har du andre spørsmål vedrørende vår abonnementstjeneste på parkdress? Kontakt utleie@bergans.no

Company Info

Powered by Jetshop

Bergans of Norway