Believe in tomorrow. Explore today.

Fay Wildhagen

Fay Wildhagen (28) er kjent som musiker, låtskriver og produsent. Hun brakdeubuterte i 2015 med albumet Snow og fulgte opp med Borders i 2018. Wildhagen bruker natur og friluftsliv som inspirasjon og kaller sin egen musikk skogpop.

Fay har turerfaring de færreste kan måle seg med, i skogen og på fjellet trives hun best. Dessuten arbeider hun for å fremme gleden ved det enkle friluftslivet. Hun er sterkt engasjert i at kommende generasjoner skal få en vakker natur å ferdes i. På sine turer anstrenger hun seg for å etterlate et så lite fotavtrykk i naturen som mulig.

Musiker

Født: 1993

Sted: Bærum, Norge


Forhåpentligvis kan jeg, sammen med Bergans, inspirere flere til å bruke og ta vare på naturen.


Fay uttrykker stolthet over å være Bergans-ambassadør og håper samarbeidet kan være med å inspirere flere til å bruke og ta vare på naturen. Hun kjenner seg igjen i Bergans’ verdisett og syn på friluftslivet. Spesielt trekker hun frem de sirkulære tjenestene som reparasjon, gjenbruk og utleie som bevis for at Bergans mener alvor med sin satsing på å gjøre friluftslivet mer bærekraftig.

– Jeg er så stolt over å kunne kalle meg Bergans-ambassadør! For en som er så glad i å være ute i naturen som meg er det luksus å kunne samarbeide med noen som har et fokus på å lage bra klær og utstyr for all slags vær.

– Fay Wildhagen