Bergans of Norway
Please sign our petition

Login

Hei!

Vi har fått nye nettsider. Har du handlet av oss før må du trykke på glemt passord for å få tilgang til mine sider. Har du ikke handlet av oss før må du først registere deg.

 • Home
 • Kundenservice
 • COVID-19

Informasjon angående COVID-19

Her finner du informasjon om vår virksomhet, butikker og hva vi gjør for å sikre helsen og sikkerheten til kundene og oss selv.


Våre butikker

De fleste av butikkene våre har åpent som vanlig og i tråd med anbefalinger levert av WHO og norske myndigheter, men dette kan endre seg raskt. I de åpne butikkene er det gjort flere tiltak for å sikre helse og sikkerhet for våre kunder og ansatte.

 • Alle de åpne butikkene har satt i gang ekstra rutiner for hygiene og rengjøring, spesielt på overflater som ofte berøres.
 • Vi har plassert desinfiseringsmidler i hver butikk
 • Du kan betale kontaktløs opp til det maksimale beløpet du har angitt av deg selv og banken uten å oppgi PIN-koden.
 • Våre ansatte holder til enhver tid den anbefalte avstanden til kundene våre.
 • Du kan bestille hjemlevering fra vår Flaggskip i Oslo sentrum. Vi vurderer kontinuerlig om vi skal stenge butikker dag for dag, avhengig av myndigheters anbefalinger og i tett dialog med våre ansatte.
 • Vi har reduserte åpningstider og vår butikk på Ski Storsenter holder midlertidig stengt.
 • Vi ber våre kunder om å følge de rådene myndighetene har gitt, slik at vi sammen kan forhindre videre spredning av viruset.

  Vårt lager

  Vårt lager er åpent og har iverksatt flere tiltak for å sikre ansatte. Det er gode rutiner for hygiene, så du kan føle deg trygg når du får forsendelser fra oss. Det er ingen direkte kontakt mellom de ansatte på lageret og transporttjenester. Fra lageret blir ordrene automatisk sortert til de blir levert på hentestedet ditt.

  Frakt og levering

  Levering av dine bestillinger kan bli påvirket av situasjonen per i dag. Noen kunder kan oppleve noe lengre leveringstid på grunn av forsinkelser ved grenseoverganger. Vi bruker ikke flyfrakt. Du kan spore ordrene dine når som helst på nettet. Vi har de samme leverings- og returpolicyene som vanlig.

  Vår leverandør av pakker er Postnord. Når du får sporingslenke fra Postnord, kan du gå inn på deres sider og velge andre leveringsalternativer.

  Les mer om transportørens COVID-19-situasjon her

  Kundeservice:

  Vår kundeservice holder åpent som vanlig fra 08.00-16.00 mandag til fredag.

  Reparasjon

  Vår systue på hovedkontoret holder oppe som vanlig. Systuen i vår Flaggskip butikk i Oslo holder også åpent i butikkens åpningstider med bemanning tirsdag, torsdag og lørdag.

Impressum

Powered by Jetshop

Bergans of Norway