Bergans of Norway
believe in tomorrow. explore today.

Login

Hei!

Vi har fått nye nettsider. Har du handlet av oss før må du trykke på glemt passord for å få tilgang til mine sider. Har du ikke handlet av oss før må du først registere deg.

  • Hem
  • Om oss
  • Ambassadörer
  • Fay Wildhagen

Fay Wildhagen

Fay Wildhagen (25) er kjent som musiker, låtskriver og produsent. Hun brakdeubuterte i 2015 med albumet Snow og fulgte opp med Borders i 2018. Wildhagen bruker natur og friluftsliv som inspirasjon og kaller sin egen musikk skogpop.

Musiker

Født: 1993

Sted: Bærum, Norge

Fay har en turerfaring som går utenpå de fleste, både til fjells og skogs. I tillegg er hun opptatt av å fremme bærekraft og det enkle friluftslivet. Hun er levende opptatt av at kommende generasjoner skal få en sunn og vakker natur å ferdes i. På tur er hun opptatt av å etterlate et så lite fotavtrykk som mulig.

Forhåpentligvis kan jeg, sammen med Bergans, inspirere flere til å bruke og ta vare på naturen.

Fay uttrykker stolthet over å være Bergans-ambassadør og håper samarbeidet kan være med å inspirere flere til å bruke og ta vare på naturen. Hun kjenner seg igjen i Bergans’ verdisett og syn på friluftslivet. Spesielt trekker hun frem de sirkulære tjenestene som reparasjon, gjenbruk og utleie som bevis for at Bergans mener alvor med sin satsing på å gjøre friluftslivet mer bærekraftig.

– Jeg er så stolt over å kunne kalle meg Bergans-ambassadør! For en som er så glad i å være ute i naturen som meg er det luksus å kunne samarbeide med noen som har et fokus på å lage bra klær og utstyr for all slags vær.

– Fay Wildhagen

FØLG FAY WILDHAGEN »

Företagsinfo

Powered by Jetshop

Bergans of Norway