Rabot Down 750Navy / Dahlia Red

4 999 kr
Online
Alltid fri frakt för medlemmar
2-5 dagars leveranstid

Om produkten

Lett og varm 3-sesongs sovepose fylt med ansvarlig dun, fra Bergans. Rabot Down 750 er en 3-sesongs sovepose laget for å hold deg varm gjennom vår, Läs mer.

Lett og varm 3-sesongs sovepose fylt med ansvarlig dun, fra Bergans. Rabot Down 750 er en 3-sesongs sovepose laget for å hold deg varm gjennom vår, sommer og høstnetter ute. Den mumieformede posen med romslig fotboks og kanaler fylt med dun av høy kvalitet har en fantastisk isolasjonsevne. Ikke noe gir så god isolasjon i forhold til vekt som dun, og det er dessuten svært komprimerbart. Dun transporterer fuktighet bedre til utsiden, slik at du får en god natts søvn. Alle dunsoveposer fra Bergans er sertifisert i henhold til Responsible Down Standard (RDS). Når dun oppbevares i komprimert tilstand, svekkes evnen til å utvide seg over tid. Dunsoveposene fra Bergans leveres derfor med en stor oppbevaringspose i mesh, i tillegg til kompresjonstrekket.

Länge leve produkten
Vi vill att våra produkter ska leva så länge som möjligt. Om någon av våra produkter skulle behöva repareras, kan du skicka in dessa till oss. Du hittar mer information om reparation och våran service under Kundservice.


StyleNumber:5752
Dun:Gåsdun 90/10. 750 Cuin
Dunvikt:750 g
Kroppslängd:200 cm
Vikt:1540 g
Bredd, axlar:75 cm
Bredd, fotända:50 cm
Material, ytter:Polyester 50D Ripstop
Dragkedja:Vänster YKK nr 5
T-Extreme:-34 °C
T-Lim:-14 °C
T-Comfort:-7 °C

Dela ditt äventyr med oss 💛

@bergansofnorway | #bergansofnorway

GÅ MED I BERGANS KUNDKLUBB!


Få chansen att vinna ett presentkort värt 10 000 kr,

få ett personligt välkomsterbjudande – och mycket mer…GÅ MED NU!