Bergans of Norway
Bli med i vår kundeklubb for flere fordeler! – Klikk her!

Bergans Kundeklubb

Start med å skrive inn e-posten din, så sjekker vi om du allerede er medlem.

Les Personvernserklæringen vår her.

Kundeklubb

Vil du også motta rykende ferske kampanjer, nyttige artikler, nyheter og fristende konkurranser direkte i din innboks? Så meld deg inn i vår kundeklubb her.

Hva får du ut av det?
  • ""Personlig velkomsttilbud
  • ""Hver måned trekker vi ut en vinner til månedens produkt
  • ""I tillegg er du med i trekningen av utstyr for 10 000,- flere ganger i året
  • ""Du mottar våre nyheter og kampanjer som en av de første – direkte i din innboks
  • ""Dine kvitteringer fra kjøp i alle våre butikker samlet på min side
  • Hjem
  • Pant

Pant turklær

DET ER MYE TURGLEDE IGJEN I GAMLE KLÆR

Når du panter turklær eller -utstyr som du ikke bruker lenger hos oss, sørger vi for at de får et lengre liv. Fyll ut skjemaet under, så sender vi deg en rabattkode på e-post, samt en pantepose dersom du ikke allerede har mottatt denne. Rabatten kan du bruke i butikkene våre i Oslo, Ski, Bergen, Tromsø samt her på bergans.com. Den kan ikke brukes på varer som allerede er nedsatt. Panteposen sender du tilbake til oss eller leverer direkte i en av butikkene våre. Vi håper du vil ta deg tid til å svare på noen få spørsmål om det du panter. Dette vil gi oss verdifulle innspill som vi vil bruke til å forbedre produktene og tjenestene våre.

Q&A

Hva er ”turklær”?

+

Det er bekledning spesielt utviklet for tur og friluftsliv, f.eks. skall-, softshell-, fleece-, ull- og dunplagg tilsvarende vårt sortiment. Er du usikker, ta kontakt med oss.

Hvilke merker kan jeg levere?

+

Du kan levere turklær og utstyr fra alle produsenter. Da gir du andre muligheten til å få glede av produktet.

Kan jeg sende inn kun et plagg for å få rabatten?

+

Ja det kan du men vi vil selfølgelig gjerne ha flere :)

Tar dere imot veldig gammelt og ødelagt tøy og utstyr?

+

Javisst, vi kan bruke alt vi får inn. Husk bare å vaske det først.

Må jeg vaske det først?

+

Ja, tusen takk for at du tar deg tid til det!

Hvordan får jeg tak i en pantepose?

+

Den kan bestilles her (skjema øverst på siden), hentes i Bergansbutikkene våre eller i en av våre Outlet-butikker.

Hvor kan jeg levere panteposen?

+

Posen kan leveres i Bergansbutikkene våre, i alle våre Outlet-butikker, eller sendes direkte til Bergans. Panteposen er ferdig frankert.

Kan panteposen gjenvinnes?

+

Posen kan selvfølgelig gjenvinnes. Vi sorterer den som plastemballasje. Den er for øvrig laget av 50 % resirkulert plast.

Hvordan får jeg rabatten?

+

Når du bestiller en pantepose eller registrerer panten din på denne nettsiden, får du en rabattkode tilsendt på e-post. Denne kan du bruke når du handler på bergans.com eller i Bergansbutikkene våre i Norge.

Hvordan kan rabattkoden benyttes?

+

Den kan du benytte i Bergansbutikkene våre Norge eller på bergans.com. Den kan dessverre ikke kombineres med andre tilbud eller benyttes i våre Outlet-butikker eller hos andre Bergans-forhandlere/kjeder.

Hvor lenge er rabattkoden min gyldig?

+

Ved spesielle kampanjer gjelder koden innenfor oppgitt kampanjetidsrom.

Gjelder rabatten for kjøp av flere produkter eller kun for ett produkt?

+

Rabatten gjelder for hele ditt neste kjøp på bergans.com eller i Bergansbutikkene våre i Norge. Den gjelder kun en gang.

Hva gjør dere med de brukte plaggene dere får inn?

+

Vi setter stor pris på at du bidrar. Vi vil benytte tilbakemeldingene du gir for å forbedre både produkter og tjenester. Deretter sorterer vi Bergansproduktene etter standard. Hvis produktet er i god stand kan vi selge det som brukt i butikkene våre, noe som gir det økt levetid og redusert miljøpåvirkning. Vi gir også brukte produkter bort til noen som trenger det – i Norge eller i Nepal. Hvis plagget er utslitt eller har mistet sin funksjon, syr vi det om til et redesignprodukt eller sørger for at det blir resirkulert på riktig måte. Produkter som ikke er fra Bergans gir vi videre til UFF, som sørger for ombruk. Alle tekstiler er en ressurs og skal aldri kastes i restavfallet.

Hvorfor gjør Bergans dette?

+

For oss i Bergans er tekstiler, både nye og brukte, en ressurs som vi ønsker å videreforedle. Det er bevist at jo lenger et produkt er i bruk, desto lavere blir den totale miljøbelastningen. Derfor samler vi inn turklær og -utstyr som ikke blir brukt, og gir det nytt liv ved å selge det brukt eller gi det til noen som trenger det. Er produktet utslitt syr vi det om til noe nytt og spennende eller sørger for at de går til gjenvinning.

Kan jeg ikke like gjerne selge friluftstøyet mitt på nett?

+

Det må du gjerne gjøre! Vi er først og fremst opptatt av at plaggene skal ha lengst mulig levetid, og utnyttes på en best mulig måte.

Hvorfor er det viktig å pante?

+

Tekstiler er en ressurs som er krevende å produsere, og bør derfor utnyttes så lenge som mulig for å redusere miljøbelastningen. Tekstiler skal ikke kastes i restavfallet.

Fant du ikke det du lette etter?

KONTAKT OSS

Bedriftsinformasjon

BLI MED I BERGANS KUNDEKLUBB!


Få mulighet til å vinne et gavekort på 10 000 kr,

få en personlig velkomsttilbud – og mye mer…REGISTRER DEG NÅ!

Powered by Jetshop

Bergans of Norway