Bergans of Norway
Fri frakt | Fri retur | Betala med Klarna

BERGANS KUNDKLUBB

Ange e-mailadress eller mobilnummer

Gå med i Bergans Kundklubb!

Registrera dig nu och få tillgång till massor av förmåner

  • "" Exklusivt välkomsterbjudande…
  • "" Tävlingar
  • "" Förtur till events och kampanjer
  • "" Digitala kvitton
  • Hem
  • Parkdress-avtale

Parkdress-avtale

ET ABONNEMENT SOM VOKSER MED BARNET DITT:


Barn vokser raskt, og det er gjerne kostbart å investere i dyre uteklær for en kort periode. Samtidig ønsker man at barna skal ha gode klær som holder dem tørre og varme og som lar dem bevege seg fritt i god kvalitet. Å abonnere på uteklær kan være en løsning som mange kan ha glede av. Derfor tester vi ut en abonnementsløsning på parkdress. Abonnementet koster 149,- i måneden. (Les mer om betaling lengre ned på siden.)

Nå i starten har vi et litt begrenset antall parkdress-avtaler. Responsen på vårdress har vært stor og akkurat nå er vi utleid. På grunn av Corona-situasjonen er parkdressene forsinket, men vi håper å få dem på lager 6.april. Har du spørsmål, ønsker og sette deg på venteliste eller sjekke om vi har ønsket størrelse tilgjengelig kan du kontakte utleie@bergans.no

lilletind

For vår og sommer leier vi ut parkdressen Lilletind. Les mer om Lilletind her. Lilletind Kids Coverall er laget av vanntett, vindtett og pustende 2-lags Bergans Element Active®-materiale (vannsøyle: min. 10.000 mm). Lekedressen har rikelig med refleksdetaljer og er forsterket på albuene, knærne, i baken og på innsiden av beina. Lilletind Kids Coverall passer utmerket til lek i barnehagen og på fritiden.


Slik fungerer abonnementet

Du bestiller en parkdress i ønsket størrelse og farge til ditt barn. Vi sender en ordrebekreftelse når dressen er på vei hjem til deg. Ved sesongskifte, eller når barnet har vokst ut av dressen, sender du dressen i retur og bytter til riktig størrelse og sesong for å fortsette abonnementet. På denne måten har du alltid en dress som passer barnet og årstiden. I mellomtiden reparerer, vasker og impregnerer vi dressen, før vi sender den ut til et nytt barn. Slik tilbyr vi en mer bærekraftig løsning.

Barna må få lov til å leke som de pleier i dressen. Det er viktig å huske på at produktet er leid og at mange bruker denne leieavtalen til å lære barna om gjenbruk, ombruk og å ta vare på klærne våre på best mulig måte.

Hva koster abonnementet?

Abonnementet koster for tiden 149 kr i måneden og er løpende til du velger å avslutte abonnementet og returnerer dressen. Det er ingen bindingstid. Prisen inkluderer dress i riktig størrelse og frakt. Når du sender dressen i retur vil det komme et returtillegg på 59kr. Du vil motta et betalingskrav i Vipps i starten av hver måned. Etterhvert går vi over på en abonnementsløsning for betaling sammen med Klarna.


Les våre vilkår for abonnementstjenesten her!
Hvorfor leie fremfor å eie?

Vi i Bergans brenner for at store og små skal være ute, nyte naturen og ha gode naturopplevelser – året rundt. Derfor jobber vi hardt for å bevare naturen, både for dagens og fremtidens turglade generasjoner.

Jo lenger et produkt er i bruk, desto mindre belastning har det på miljøet (og jo stoltere blir vi av produktet!). Derfor ønsker vi å samarbeide med kundene våre om å gjøre levetiden til produktene så lang som mulig. Vi tilbyr tjenester som reparasjon, innsamling og bruktsalg, redesign, utleie – og nå abonnement – for å legge til rette for at kundene våre kan ta flere bærekraftige valg i hverdagen. Velkommen til fremtidens sirkulære forbruk!

Les mer om vårt arbeid med bærekraft her!


Hvordan returnerer jeg produktet ved bytte eller avbestilling?

Når det er tid for sesongskifte, eller du ønsker å avslutte abonnementet, må du bestille retur til dressen din. Vi tester ut returer med «Helt Hjem». Dersom du har henting tilgjengelig på din adresse, vil returen bli hentet samme natt som du bestiller, mellom 23.00 og 07.00.


Klikk her for å returnere din dress

Slik tar du best mulig vare på Lilletind parkdress

Vask

Vask dressen så sjeldent som mulig av hensyn til miljøet. I de fleste tilfeller holder det å skylle av dressen eller legge den i kaldt vann i 30 min for å få av skitt og flekker. Da trenger du kanskje ikke vaske i maskin hver gang.

Lukk glidelåser

Lukk alle glidelåser og vreng plagget før du legger det i vaskemaskinen.

Kaldt vann

Bruk normal dosering vaskemiddel (aldri bruk skyllemiddel). Har plagget partier som er mer skitne enn andre, eller du har flekker på dressen - prøv først å legge dressen i kaldt vann før vask, for å løse ut flekkene. Dersom dette ikke fungerer kan du bruke flekkfjerner iht. bruksanvisning. Vask plagget på 30 grader.

Drypptørke

Plagget skal aldri vris – kun drypptørkes.


Ved normalbruk kan det selvsagt oppstå små skader på dressen. Vi reparerer dressen i vår egen systue. Skulle uhellet være ute og du trenger å reparere dressen kontakt oss på kundesenter@bergans.no. Skriv Reparasjon parkdress-avtale i emnefeltet.

Har du andre spørsmål vedrørende vår abonnementstjeneste på parkdress? Kontakt utleie@bergans.no

Företagsinfo

Gå med i vår kundklubb

Registrera dig och få nyheter och erbjudanden före alla andra

Powered by Jetshop

Bergans of Norway